Bölegårdens blogg

Alla inlägg under april 2013

Av Elisabet - 6 april 2013 08:49

 


  Dessa halsband som hon syr upp och säljer är av en kanon kvalité och man kan tvätta dom i tvättmaskinen i 40 grader (ej torktumlas). Gå gärna in på hennes hemsida och se vad hon har för något!


/ Kakan med doggsen

ANNONS
Av Elisabet - 5 april 2013 19:12

Har tänkt att beställa hem om ett tag lite dummysar så man har till jaktträningarna med hundgänget.
Skulle vara bra om man kunde då vara ett gäng som beställer då ihop så kan man dela på frakten.
Kontakta mig om detta./ kramisar till er alla från kakan

ANNONS
Av Elisabet - 5 april 2013 10:21

Har tagit mig en tupplur här på förmiddagen med gammlingarna och det behövdes för jag var helt slut både i kroppen och knoppen. Så nu idag kommer jag bara att ha en slappardag och ska även gå ut och gå med doggsen i det underbara vädret ute, tänk solen den skiner så nu måste ju bara snön hinna försvinna himmla fort.

Har lämmnat anmälningarna på Lilly och busen Rataxes till våran viltspårsansvarig i gårkväll  (Torsdag) som heter Bengt Hällström. Han skulle hämta upp gubben Uffe för dom skulle då i väg på styrelsemöte. Så nu är det gjort bort.

Längtar så inibombens på att snön ska försvinna så man kan sätta igång spåreriet! För dessa 2 hundar hade jag tänkt att starta på det fasta viltspårsprovet sista helgen i Maj månad när Ssrk/Piteå har sin inbokade och händelserika helg uppe i storskogarna det kommer att bli skit kul!

Vi kommer nog att köra på något lydnadspass med doggsen under helgen, ska bara kolla upp villka som är sugna på att träna lite hundar på lydnad. För det behövs alltid och hundarna tycker ju att det är bara så himmla kul att hålla på med något! Kontakta bara mig om ni är lite sugna på att haka på detta. Det är då meningen att det blir egen träning med hund/hundar men vi hjälps åt med detta. En sak till; det är ju faktiskt mycket nyttigt för hunden att få träna med anndra hundar och folk. Var och en tar med sig kaffe och fika då.

Här kommer det lite nytagna bilder på Rebecka Bergmans hundar.
  Det är då gammlingen Hero som modellar för ett super läckert hundhalsband som A-C har sytt upp på beställning till mig (Hero fick låna detta halsband av oss och det halsbandet älskar han bara). Hade även beställt ettt läckert halsband till lilla Grim. Han vart då så himmla fin i denna läckra färg på detta halsband lille Grim. Även detta hundhalsband har A-C sytt upp åt mig på beställning ni kan bara gå in på hennes hemsida och kolla in mycket läckra hundhalsband som hon syr upp på beställning.

Här kommer det även nytagna bilder på den underbara söta Norrfjärdens killen som heter Castor.
                                                                     Fotograf: Emma Norström

Ägare till denna lilla söta labbe kille är då Emma N och Jonas V.

Nu har jag ej tid att skriva mera men ha nu en bra helg och vecka på er allihopa / kramisar från kakan med flock.

Av Elisabet - 1 april 2013 09:38

Jag och svärdotten Emma, N var på Collieklubbens inoffutställning på långfredagen som dom hade ute på Nolia här i Piteå. Emma ställde ut vackra veteranen Qvinny på denna utställning. Dom fick en mycket fin kritik på Qvinny och även att hon är i toppform fast hon är 8 år gammal och det stog även att Qvinny var välvisad. Qvinny fick BIR Veteran och även Hp! Bra jobbat Emma N och Qvinny!

Syrran (Sussi) och mina systerdöttrar var även där ute för att ställa ut gammlingen Liam. Syrran fick stora äran att ta Liam uppe i ringen där gick det ochså super kanon. Liam vart då BIM Veteran. Bra jobbat även på er med!

Vi var där ute hela dagen så man var helt slut när man kom hem men trevligt hade vi där ute och träffade det gulliga hundfolket både gammalt och nytt folk.

Jobbade ett par timmar i lördagsmorse sedan var det bara att skynda sig hem för att gå på en sväng med gammlingarna Fixa och Zacke. Sedan bar det iväg på 60 års kalas de är en god vän till oss som fyllde år och som vi firade i lördags det var Ulla Nilsson från Roknäs och mycket trevligt hade vi på detta kalas. Oj, villken god mat dom bjöd oss på! Och tårtan som vi tog till kaffet den var bara så himmla supergod! 
 

Innan vi skulle äta så ville Ulla hålla ett litet tal, hon och Thord tackade mig för hjälpen med Tina och sedan överlämmnade hon en superfin blomma till mig, oj det var på väg och komma glädje tårar ner för mina kinder för detta hade jag inte väntat mig så det vart en stor överraskning för min del. Tog även lite öl och vin till maten och gott som tusan var ju det men jag ville ej ta för mycket för jag skulle upp tidigt på söndagsmorgonen för att åka och jobba igen i ett par timmar.


Jonny var här hemma med Rataxen och lilla Grim i går när jag kom hem från jobbet gissa vem som vart super glad när dom såg mig jo det var Rataxen, Grim och gammlingarna Fixa och Zacke. Vilade en stund mitt på dagen sedan kom syrran och min systerdotter emma hit till oss för vi skulle äta god middag ihop. Vi åt och hade det supertrevligt!

Sedan gick vi ut för att ta kort på doggsen. Tack än en gång emma K för du är en klippa att ta bra kort på hundarna.

         

   
Var helt slut igårkväll så jag sommnade tidigt men det var nog välbehövligt för min del.


Idag kommer jag att fixa saker som inte jag har hunnit med här hemma på flera dagar kommer även passa på att ha en vilodag idag.

Ni ska ha en bra vecka på er allihopa / Kramisar från kakan

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se