Bölegårdens blogg

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Elisabet - 25 mars 2012 17:27

   Vinnaren i Februaris hundfototävling, Labradoren Windleaf Divine Design (Colette), Ägare: Emma Brantsjö, Åkersberga


Jag har fått mina vår känslor jag har haft fullt med energi sedan i fredags när jag har varit ledig. Gubben har talat om för mig att det är nog bara att jag har haft min 3 dagars ledighet nja det tror jag ju inte jag längtar till VÅREN och snart är den här. Snön den har tinat bort rätt mycket här hemma och det är man ju jäkla glad över.


Dom här dagarna jag har varit ledig så har jag haft fullt upp här hemma, det har varit att tvätta upp hundtäcken mm.

Har kollat igenom mina hundkläder ( skogsmulle kläder som jag oftast kallar mina jaktar kläder för) måste be en jobbar kompis till mig att sy in nya dragkedior till mina jaktarbyxor.

Igår morse (lördag) så bakade jag kanelbullar och gubben han gjorde sin mycket goa palt oj vad vi åt igår eftermiddag då var min bästa syrra sussi hit och även min systerdotter emma med hundar, kotten även hon kom förbi och hälsade på oss så hon fick äta nybakade bullar och palt efter det. 
Gammel Zacke var bara för söt igår innan uffe skulle börja att rulla palten så hade han en djuptallrik med vetemjöl ( han brukar ta lite mjöl i sina händer innan han rullar palten det går lättare då) men då gick jag från köket en liten stund jag hörde att gammel Zacke började att nysa gissa vad gammelgubben hade gjort jo han hade tagit sitt ansikte i tallriken med mjöl i oj vad han såg OSKYLDIG UT han såg bara för söt ut i detta med mjöl över hela ansiktet typiskt labradorer.

Nu har vi bara en plats kvar
till våran privata eftersökskurs först till kvarn gäller. Anmälan till denna kurs är bindande.
Meijla oss om ni är sugen på att träna eran hund i eftersök.
OBS! skriv då anmälan för privat eftersökskurs  det är bara det att vi får så mycket meijl hem så att jag ska veta vad som gäller. Ni kan även meijla till kotten hennes meijl hittar ni under kommentarer på det tidigare inlägget. 
 Gammel Zacke efter en runda uppe i spårskogen.
Så här kan det gå om man är klumpig som mig ibland när man är uppe i spårskogen och snubblar över en kvist ( typiskt mig)
Här är det full huggning uppe i skogen.
Ha nu en bra vecka på er allihopa/ Kramisar från kakan med spårnäsorna.
Ovido - Quiz & Flashcards