Bölegårdens blogg

Alla inlägg den 7 februari 2014

Av Elisabet - 7 februari 2014 10:42

  Oj villken underbar och rolig dag vi har hade igår när jag har varit ledig. Jag gjorde semlorna klart på morgonen, så att dom skulle vara klara när brudarna skulle då komma förbi och hälsa på mig här hemma.

Först drack vi kaffe och åt semlor sedan tog vi med hundarna på en promenad och jäklar vad dom busade och hade kul med varanndra men bilderna säger allt he he he.
     
Sedan efter våran promenad så fick syrran ( sussi) och Johanna+ Emma gå hem med lite hundar för här skulle det tränas på lite med apporterning.

Först ut var då Lilly och hon fick då hämta in 1 st fågel och 2 st dummysar och det gick rätt så bra fast det var snö ute men hon fick jobba på med huvudet och det var en stolt Lilly som apporterade in allt.
   
Sedan var det lilla Djangos tur att apportera fågel han tyckte först att den var lite äcklig men sedan så bar han fågeln och var super mallig liten kille.
 
Tack brudar för en toppendag som vi har haft.Nog längtar man alltid till våren när snön har försvunnit för då först kommer man igång som man ska med träningarna på hundarna.

Glöm ej att det är SSRK/PITEÅS ÅRSMÖTE PÅ SÖNDAG 16/2 KL 13:00! Det skulle vara mycket bra om det skulle kunna tänkas att komma ut mera medlemmar på detta årsmöte än det brukar att komma. För vi här hemma har hört så mycket av medlemmarna här runt omkring piteå vad dom skulle villja göra med sina hundar som att ha olika kurser mm men då är det ju faktiskt viktigt att ni kommer på detta möte för att säga vad ni vi då göra mm.

Nu har jag ej tid att skriva mera men ni ska ha det så gott / Kramisar kakan med flock

Ovido - Quiz & Flashcards